Het Warmste Wange

De bende van Wange wil het Warme Wange nóg Warmer maken.

Heet zelfs!

Wij gaan voor “Het Warmste Wange” !

De Warmste Week is de voorbije jaren uitgegroeid tot de grootste solidariteitsbeweging in Vlaanderen, ondersteund en gedragen door alle VRT-netten. De bende van Wange wilt graag zijn steentje bijdragen en gaat hiervoor een aantal acties op poten zetten. Met name een lokale vereniging een steuntje in de rug geven.

Wij hebben gekozen voor “VZW Casper en Amedee” van Jeuk/Gingelom. Zij ontfermen zich over zwaar mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten dieren en kunnen alle steun gebruiken.

Noteer volgende data alvast met stip in jullie agenda:

  • Vrijdag 29 november geeft Marc Knaepen een lezing over “Plastic Waste” vanaf 20u in de Kasteelhoeve te Wange. Hier zal een standje van VZW Casper en Amedee aanwezig zijn.
  • Op vrijdag 6 december organiseren we “Het Warmste Gat” in café “de Oude Smis” te Neerwinden. Voor 3€ koop je 10 biljartballen die je alle 10 in een doel probeert te schieten. Onze bekende “bende-pens” stilt de honger en ook de Sint springt even binnen !
  • Op 13-14-15 december bezetten we een kerststalletje op Winterlanden. Dit jaar op het Marktplein te Landen. We gaan het heel gezellig maken en brengen onder andere ambachtelijke jenevers, koekjes en warme drankjes aan de man. Kom zeker eens langs !
  • Op zaterdag 14 december brengen we in de namiddag (vertrek 14u in Wange) een bezoekje aan het gekozen goede doel, VZW Casper en Amedee. Olivier (eigenaar) zal er een woordje uitleg geven over het wat en hoe van zijn vereniging. De bende van Wange zorgt voor vervoer. Laat ons weten of je meekomt zodat we een idee hebben van het aantal te vervoeren personen.

Verder gaan we huis aan huis koekjes en zelfgemaakte postkaartjes verkopen. Je kunt ons dus zeker nog verwachten 😊

Alle opbrengsten gaan integraal naar VZW Casper en Amedee !

Laat ons weten of je ons mee komt steunen via hallowange@gmail.com

Casper en Amedee zijn ook op zoek naar vrijwilligers. Een stal kuisen, wandelen met een hond, het zetten van een omheining, … Alle hulp is welkom! Hiervoor plannen we later een vrijwilligersdag in. Heb je nu al zin om te helpen? Kijk even op de website van de warmste week: https://dewarmsteweek.be/vrijwilligerswerk/kom-jij-onze-geredde-dieren-mee-een-handje-toestoppen

Allen samen voor “het Warmste Wange”

Alvast Bedankt, Wange !

de bende van Wange