Landelijke Gilde Overwinden – Kermis Overwinden

Wanneer:
6 juli 2019 – 7 juli 2019 hele dag
2019-07-06T00:00:00+02:00
2019-07-08T00:00:00+02:00
Waar:
Overwinden
Landen

Op 6 en 7 juli organiseert landelijke Gilde Overwinden opnieuw Kermis Overwinden! Een bruisend dorpsfeest voor iedere Overwindenaar en tedere mensen van andere dorpen.

Naast de klassieke – maar nog steeds recreatieve – tijdrit “De Ster van Overwinden” organiseren we dit jaar voor het eerst een jogging van 5 of 10km genaamd de Brakouterrun.
Deze leidt je door de prachtige Overwindse en Waalse velden langs holle wegen en de lokale Carrefour de l’arbre: bovendien plekjes waar buiten de lokale maar prachtige agrariërs nog niemand is gekomen. Na deze ontdekkingstocht komen we langs Neerwinden opnieuw in de Bakermat van het volksfestijn. Niet langs gewone banen maar langs een eeuwenoud steegje waar rasechte Overwindenaren ongetwijfeld mooie herinneringen aan hebben.

Programma

16u: gevarieerd kinderparcours en een aansluitende kinderdisco. De mama’s, papa’s, oma’s en opa’s mogen uiteraard ook mee komen dansen. Springkasteel, grimeerstand en eendjes vangen worden ook voorzien.

17.30u Brakouterrun: 5 of 10km. Gezamenlijke start.

18u: start “Ster van Overwinden”. Titanen mogen zich inschrijven via destervanoverwinden@hotmail.com

21u: optreden 50 tinten brijs. Een ambianceband die gulzig graait in de grote kookpot gevuld met fantastische muziek uit eigen land en Nederland, en staat vooral garant voor een onvergetelijke avond sfeer, ambiance en kwaliteit.

23u: Discobaar Chasse Patatte all Night Long!!

Alle info binnenkort te vinden op https://overwinden.landelijkegilden.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *